۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد ناترازی انرژی، مانع توسعه گازرسانی در خراسان رضوی یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۲ میلیون تومان ارزان شد قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | سطوح حمایتی نماد‌ها منجی شاخص کل می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۷۷۸۵
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶
پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | سطوح حمایتی نماد‌ها منجی شاخص کل می‌شود؟
قیمت‌های روی تابلو بسیاری از نمادها، به نقاط حمایتی خود رسیده‌اند. با وجود این در صورتی که حجم زیادی از نقدینگی به بازار تزریق نشود، نمی‌توان به چنین حمایت‌های قیمتی دل بست.

به گزارش شهرآرانیوز، از این رو می‌توان در راستای پیش بینی بورس سه شنبه گفت، در صورتی که جهش مثبتی در حجم و ارزش معاملات احساس شود، نماد‌های بورسی فرصتی برای تنفس مصنوعی پیدا خواهند کرد.

در پایان معاملات روز دوشنبه، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت ۱.۴۵ درصدی، معادل ۳۱ هزار و ۷۴۸ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۱۶۱ هزار و ۴۲۲ قرار گرفت.

افت ارتفاع نماگر اصلی بازار سرمایه در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن نیز با افت ۱.۷۴ درصدی (معادل ۱۲ هزار و ۶۹۰ واحد) در پله ۷۱۶ هزار واحدی باقی ماند.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام و حق تقدم) را در روز دوشنبه، سه هزار و ۱۶۸ میلیارد تومان نشان می‌دهد. تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات روز دوشنبه را ۸.۱ میلیارد برگه سهم نشان می‌دهد.

همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز از خروج سرمایه آنها از بازار سهام حکایت دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان معاملات روز دوشنبه بورس از خروج ۴۹۸ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام و حق تقدم خبر می‌دهد.

ریزش ۱۵۵ هزار واحدی شاخص کل در ۱۴ روز معاملاتی

نماگر سهامی اصلی تالار شیشه‌ای برای دوازدهمین روز متوالی معاملاتی، قامت سرخ داشت. شاخص کل از ابتدای شروع نزول در اردیبهشت‌ماه، طی ۱۴ روز معاملاتی ۱۵۵ هزار و ۳۸۱ واحد کاهش ارتفاع پیدا کرده است. با وجود این، بازار در روز آغازین اردیبهشت‌ماه ۵۰ هزار و ۳۲۷ واحد رشد کرده بود.

بررسی این نکته حاکی از آن است که رفتار شاخص کل در نزول‌ها، فرسایشی و زمان‌بر است، اما در صعود‌ها یک جهش موقت را تجربه می‌کند.

پیش بینی بورس سه شنبه

روند معاملات دوشنبه حاکی از آن است که بازار جان و رمق کافی برای بازگرداندن ورق معاملات را ندارد. از دقایق ابتدایی شروع معاملات، عرضه‌ها بر حجم اندک تقاضای بازار پیشی گرفت و این منوال تا پایان بازه معاملاتی باقی ماند.

نماد‌های زیادی در بازار به نقاط حمایتی مهم خود رسیده‌اند. از سوی مقابل حجم بدبینی نسبت به بازار سرمایه در میان اهالی آن شدت زیادی گرفته است. در چنین شرایطی، سرمایه‌گذاران به‌دقت نمودار نقدینگی تزریق‌شده به بازار را زیر نظر خواهند گرفت. 

از همین رو در پیش بینی بورس می‌توان گفت، در صورتی که حجم و ارزش معاملات جهش مثبتی در بازار روز سه شنبه پیدا کند، بازار کمی از فضای رخوت ۱۴ روزه خود فاصله خواهد گرفت.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->